Borlai-Szauter Kft.

Könyvelés, bérszámfejtés, könyvvizsgálat, cégalapítás



Bemutatkozás:

Minden vállalkozás számára fontos a megbízható, precíz és naprakész könyvelés és ügyvitel kialakítása. Cégünk vállalja újonnan alakuló vagy már meglévő gazdasági társaságok (Bt., Kft.), könyvviteli feladatainak ellátását.

Cégalapítás előtt is szívesen látjuk el tanáccsal leendő ügyfeleinket, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb vállalkozási formát. Partnereinken keresztül vállalunk cégalapítás ügyintézést is.

Szolgáltatásainkat Komárom-Esztergom Megyében, (Esztergom, Dorog, és környéke) kínáljuk, de sikeresen működünk együtt több Budapesti ügyfelünkkel is.

Elkészítjük partnereink elektronikus bevallásait, a Számviteli Törvény által előírt beszámolókat, jelentési kötelezettségeket és szabályzatokat. Figyelemmel kísérjük vállalkozása eredményességi mutatóit és naprakész információval látjuk el.

- Vevő-szállító számlák rögzítése, nyilvántartása
- Készpénzes számlák rögzítése, nyilvántartása
- Bankkivonatok feldolgozása
- Tárgyi eszközök nyilvántartása, leltári kartonok vezetése
- Év közi és év végi adóbevallások elkészítése
- Éves, egyszerűsített éves beszámolók elkészítése
- Adóhatóság előtti képviselet az ellenőrzések alkalmával
- Kötelező szabályzatok elkészítése: Számvitel politika, Számlarend, Értékelési szabályzat, Leltározási szabályzat, Pénzkezelési szabályzat, Önköltség-számítási szabályzat

Könyvelési feladatainkat mindig naprakészen látjuk el, amely során megbízóink mindig pontos képet kapnak vállalkozásuk pénzügyi helyzetéről.

15 éves szakmai tapasztalat és kollégáink állandó továbbképzése a garancia arra, hogy a munkánk során a végrehajtott feladatok a mindenkor hatályos törvényeknek és jogszabályoknak megfelelően legyenek elvégezve. Elsődleges szempontjaink a megbízhatóság, pontosság, naprakészség.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

2509 Esztergom - Kertváros, Wesselényi u. 10.   térkép>

Telefonszám:

+36 30 405-8606

Fax szám:

+36 33 419-068

E-mail cím:

bszkft@szisztem.net

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

2510 Dorog
Bécsi út 43. (Bécsi Udvar)