Expolygon KFT.

Vendéglátós kávégép alkatrészek, kávéőrlő alkatrészek, kávégépek, kávéőrlők, Loxeal tömítőanyagok kereskedelme



Bemutatkozás:

Az Expolygon KFT sokoldalúsága mellett fő profilja olasz vendéglátóipari kávégépek alkatrészeinek forgalmazása. A népszerűbb olasz karos gépek legtöbb alkatrésze megtalálható raktárunkban, valamint speciális alkatrészek gyors berendelésében is állunk szolgálatára. Kiemelkedően nagy létszámú ügyfélkörünknek köszönhetően árainkat folyamatosan alacsonyan tartjuk, hogy az esetleges meghibásodások ne jelenthessenek gondot, illetve régebbi gépek teljes felújítása is kifizetődő lehessen. Üzletünkben szervizeléssel ugyan nem foglalkozunk, de az ország bármely részén tudunk ajánlani megbízható, tapasztalt szakembereket.

Alkatrészek mellett a minőségi kávézáshoz, és profi kávégép üzemeltetéshez szükséges kiegészítőket is megtalálja nálunk! Legyen szó vízlágyítóról, barista kellékekről, tisztítószerekről, nálunk kedvező áron megtalálhatja, amire szüksége van.

Az Expolygon KFT. mindezek mellett raktárról tud szolgálni új, eredeti, olasz, Rocket Espresso kávégépekkel otthonra, illetve vendéglátóegységbe, a térségben a legkedvezőbb áron!
A Rocket mellett Iberital spanyol gyártmányú kávégépek is elérhetőek cégünknél.

Ezen felül a cég a Loxeal tömítőanyagok, ragasztók és csavarbiztosítók egyik legrégebbi magyarországi forgalmazója. A Loxeal, mint a profik egyik közkedvelt márkája, jó minőségű, kipróbált és megbízható, a piacon nagy múlttal rendelkező név, mely termékei sokszor más márkák áraihoz képest sokkal kedvezőbben megvásárolhatóak, különös tekintettel folyamatos mennyiségi kedvezményeinkre!

Webshopunkban a www.expolygon.hu címen termékeink jelentős részét megtalálhatja. Loxeal termékek megrendelését e-mailben tudjuk fogadni.

Érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén nyitvatartási időben (munkanapokon 8-16:30), vagy látogassa meg weboldalainkat:
www.expolygon.hu
www.loxeal.hu
www.rocket-espresso.hu




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen], 1183 Budapest, Móricz Zsigmond utca 5.   térkép>

Telefonszám:

+36-1-290-5756

Fax szám:

+36-1-291-9159

E-mail cím:

info@expolygon.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

1183 Budapest, Móricz Zsigmond utca 5.