Winchester Vendégház

Kívül-belül fából készült, romantikus, mégis minden komforttal felszerelt rönkház úszómedencével, a gersekaráti hegytetőn



Bemutatkozás:

Pihenjen egy hegytetőn lévő, romantikus, mégis minden komforttal felszerelt rönkházban, ahol elfeledheti a mindennapok gondjait, és igazán feltöltődhet. A 2000 m2-es területen, parkosított környezetben elhelyezkedő vendégház egész évben szívesen fogadja a nyaralni, kirándulni, és pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat. Házi kedvencét sem kell otthon hagynia, őt is szívesen fogadja az Év Kutyabarát Helye 2015 pályázaton a Magyar Turizmus Zrt. különdíjában részesült szálláshelyünk.

A vendégház földszintjén helyezkedik el a nappali, innen jutunk a többi helyiségébe: ha lefele megyünk, az alagsorban lévő fürdőszobába, felfele haladva pedig a félemeleten lévő konyhába érkezünk. A konyhából jutunk fel a tetőtéri szobákba, melyek kétszemélyes, nagyméretű gerendaággyal és ággyá alakítható kanapékkal, mint pótágyakkal vannak felszerelve. A nyugati fekvésű szobához erkély is tartozik. A két szoba között az emeleten is van fürdőszoba, melyben fürdőkád, mosdó és wc található.

Felszereltség: gáz főzőlap, gázsütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző, evőeszközök, étkészletek, poharak, főző- és sütő edények, grillkocsi, bográcsok, tüzifa, mosogató- és tisztítószerek, folyékony szappan, WC papír, porszívó, TV, társasjátékok, sakk, kártya, napilapok, könyvek, stb.

A ház nyugati oldalán, a medence partján a 40 m2-es, fedett, nyitott terasz - egyben a télikert -, lehetőséget ad a kerti sütögetésre is. Az épület nyugati teraszos részén egy 5x7 méteres, 1,5 m vízmélységű úszómedence, valamint egy 3x2 méteres, 50 cm vízmélységű kismedence található. A medencék és a terasz eltolható fedéssel tehető nyitottá avagy zárttá, melynek eredményeként április 1-től október 1-ig kellemes fürdési lehetőséget biztosítanak.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen], 9813 Gersekarát, Hegy u. 1. hrsz.1261   térkép>

Telefonszám:

06-94-414570, 06-30-600-6626

Fax szám:

E-mail cím:

winch@t-online.hu

Weboldal(ak):