RAINBOW-STORE Webáruház

A RAINBOW STORE szeretettel várja kedves vásárlóit a legdesignosabb telefontokokkal, headsetekkel, épületgépészeti berendezésekkel és háztartási műszaki cikkekkel.



Bemutatkozás:

A RAINBOW-STORE a magyarországi internetes kereskedelem új résztvevője. Fontos számunkra a megbízhatóság, biztonság, a pontosság, vásárlóink bizalmának elnyerése és megtartása. Raktárkészletünk folyamatosan bővül, hetente érkeznek új termékek. Termékeink kiváló minőségűek. Webáruházunk az internet adta előnyöket és az online költséghatékony üzemeltetést kihasználva rendkívül olcsón tudja kínálni termékeit.

Várjuk kedves vásárlóinkat kiemelt- és akciós termékeinkkel. Designos webshopunkban kedvére választhat a legújabb telefontokokból, headsetekből, bluetooth hangszórókból, üvegfóliákból, épületgépészeti- valamint háztartási műszaki berendezésekből.

Mobiltelefonos termékeinket 1-3 munkanapon belül, műszaki berendezéseinket 5-7 napon belül futárszolgálat segítségével juttatjuk el megrendelőinkhez.

Amennyiben elnyerte tetszését bemutatkozásuk, kérjük látogasson el mihamarabb webshopunkba a www.rainbow-store.hu oldalra, nehogy lemaradjon legújabb akcióinkról.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen], Lábatlan, József Attila krt. 41.   térkép>

Telefonszám:

06-30-2766572

Fax szám:

E-mail cím:

info@rainbow-store.hu

Weboldal(ak):