Molnár Porta-falusi fogadó

Szállás, vendéglátás



Bemutatkozás:

Falusi Fogadó, Dunaszentmiklós
Pihenés és feltöltődés idillikus falusi környezetben, ahol az erdő karnyújtásnyira van.

Hívószavaink: borkóstolás (pincéről pincére) erdei túra (piknik party), nordik walking, esti tábortűz, állat simogatás, dézsafürdő. vadles, horgászat,

a fővárostól 80 km-re Tata irányában, a Gerecse hegység lankáin elterülő Neszmélyi borvidék szívében , szívélyes sváb faluban (Hilltop Neszmély 2 km). Elhelyezés igazi vályogfalú fagerendás összkomfortos parasztházban, igény esetén reggelivel, vagy félpanzióval.

Mit nyújt ez a szállás? Az igazi falusi turizmus élményét, néhány napot a múltban! Ha járt már nagymama-korabeli parasztházban, és arra gondolt, de jó lenne itt lakni, most itt a remek alkalom, hogy eltöltsön pár napot egy ilyen környezetben. De kis falunkba beköltözött a világszintet képviselő Landal üdölőfalu-hálózat is. A Duna Residence medencéit és szaunáit vendégeink is igénybe vehetik

Ingyenes WIFI van

Mit lehet itt csinálni? olvass tovább!

Milyenek a szobák?

Két választása lehet. Az 1924-ben épült “Falusi Hangulat” lakrész a múltat idézi elénk berendezésével és régi tárgyak gyűjteményével. A hálóban egy franciaágy egy heverő és egy rácsos kiságy található. az előszoba kanapéi két pótággyá alakíthatók. Külön helyiség a nappali-étkező, ahol tévézni is lehet. A dupla mosdós, zuhanyozós fürdőszoba mosógéppel, hajszárítóval ellátott. Konyha nincs, de hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító van, kérésre villanyrezsót biztosítunk. Ágynemű huzatot, törölközőt, szappant, wc-papirt adunk.

A “Családi Apartman” egy újabb építésű szárnyban van, ahol a nappali-étkezőből két hálófülke, konyha és fürdő, szeparált wc nyílik. A szülői hálófülkében duplaágy, a gyermek hálóban emeletes ágy található (2m hosszú). A konyhában gáztűzhely, mikró, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző van. Ágynemű huzatot, törölközőt, konyharuhát, mosogatószert, szappant wc-papirt adunk. Kiságyat, etetőszéket, fürdetőkádat, gyerek wc ülőkét tudunk adni. Mosósógép és hajszárító is van a fürdőszobában.



Egyben engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk másik szálláshelyünket is Szentendrén ami 2018-ban nem fogad vendégeket. Mindkét szálláshelyünk SZÉP kártya elfogadóhely.

Kellemes időtöltést, és jó pihenést kíván a Molnár Család!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2897 Dunaszentmiklós, Petőfi Sándor u. 68.   térkép>

Telefonszám:

06 20 975 3667

Fax szám:

E-mail cím:

molnarporta@gmail.com

Weboldal(ak):