METRIC Kft

Szakértői-mérnöki iroda és akkreditált vizsgálólaboratórium



Bemutatkozás:

A METRIC Minősítő, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 2000 tavaszán alakult független, magántulajdonú vállalkozás, amely szakértői-mérnöki irodát és akkreditált vizsgálólaboratóriumot foglal magába.

Tevékenységünk három részre osztható. Akkreditált vizsgálólaborunkban különféle olaj-, víz- és talajvizsgálatokat végzünk. Az akkreditálás pontos területe, az akkreditált vizsgálati módszerek listája a honlapunkról, illetve a NAT honlapjáról letölthető akkreditálási okiratban olvasható.
Környezetvédelmi szakmérnökeink adminisztrációs szolgáltatásokkal, szakértői jogosultságot igénylő feladatok ellátásával állnak az ügyfelek rendelkezésére, mint pl. bejelentések, bevallások, hatásvizsgálatok, engedélyeztetések készítése.

Kémiai biztonsági tanácsadói tevékenységünk legfontosabb eleme a biztonsági adatlapok fordítása és készítése. Az adatlaphoz a termék jellegének megfelelő címketervet is készítünk, valamint vállaljuk a termék OKBI bejelentését is. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat, így mindig az aktuális előírásoknak megfelelően végezzük munkánkat.

LEGNÉPSZERŰBB SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Biztonsági adatlap fordítás
- Környezetvédelmi bevallások készítése
- Vízvizsgálat, olajvizsgálat




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2921 Komárom - Szőny, Szabadság u. 6.   térkép>

Telefonszám:

06/34/540-920

Fax szám:

06/34/540-929

E-mail cím:

info@metric.hu

Weboldal(ak):