Gran Camping Panzió és Ifjúsági Szállás

Sátor- és lakókocsi helyek, panziószobák, légkondicionált faházak, ifjúsági szállás. Osztálykirándulás, nyári táborozás



Bemutatkozás:

A GRAN CAMPING PANZIÓ ÉS IFJÚSÁGI SZÁLLÁS Esztergomban a Prímás Szigeten, a hajóállomástól 200 méterre, a Duna partján terül el. A zöldövezeti elhelyezkedés ellenére egységünk fekvése központi, hiszen gyalogosan a városközpont mindössze 10-, a Bazilika 15-, az AQUASZIGET élményfürdő pedig 5 perc alatt elérhető.

Vendégeink számára többféle szálláslehetőséget kínálunk: sátor- és lakókocsi helyeket, panziószobákat, légkondicionált faházakat illetve ifjúsági szállást. Ideális helyszíne vagyunk osztálykirándulásoknak és nyári táborozásoknak is. Vendégeink szórakozását, jólétét étterem, úszómedence, futball- és teniszpályák, tűzrakó helyek és WiFi internet és is szolgálja.

A szállás árában foglalt szolgáltatások:
- Úszómedence
- Focipálya
- Tűzrakó helyek
- WiFi internet

Extra, térítés ellenében biztosított szolgáltatások:
- Étterem
- Teniszpályák
- Internet sarok
- Lézerharc


KÖRNYÉK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK:

Esztergom évtizedek óta egyik kedvelt célpontja a belföldi turizmusnak, valamint a csoportos és iskolai kirándulásoknak, táborozásoknak.

A város neve szorosan összefonódik az ország történelmével és kultúrájával, hiszen olyan történelmi és kulturális műemlékeknek ad otthont, mint például a Bazilika, a Vármúzeum, a Keresztény Múzeum, a Bibliotéka, a Balassi Múzeum, a Babits Villa és a Duna Múzeum.

Városunk ugyancsak kedvező kiindulópont Dunakanyarbeli kirándulásokhoz (Pilismarót, Dömös, Visegrád) és az egységünktől mindössze 400 méterre található Mária Valéria Hídon át lehetőség nyílik a szlovákiai Párkány megtekintésére is.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

2500 Esztergom, Nagy-Duna sétány 3.   térkép>

Telefonszám:

+36-30/9489563

Fax szám:

E-mail cím:

fortanex@t-online.hu

Weboldal(ak):